Foto 1/8
Foto 2/8
Foto 3/8
Foto 4/8
Foto 5/8
Foto 6/8
Foto 7/8
Foto 8/8

Omschrijving

APPARTEMENT met 1 slpk en terras

FASE 2 in het PROJECT KOEVELD

Appartementen met 1 slaapkamer en terras/tuin gelegen op de gelijkvloers of 1ste verdieping

Oppervlakte van het appartement van 76m² tot 86m²
Oppervlakte van het terras/tuin van 11m² tot 35m²

Indeling :
- inkomhal
- leefruimte met toegang tot terras/tuin
- open keuken
- 1 slaapkamer
- badkamer
- apart toilet
- berging

EPC = EPB (nieuwbouw)

Verkoopprijs appartement : vanaf 178.000 € tot 184.000 € + btw + kosten
Verkoopprijs staanplaats : 22.500 € + btw en kosten


TROEVEN van het woonproject KOEVELD :

KOEVELD is een nieuwe groene woonwijk gelegen net buiten de stadsring van Diest, in Webbekom. Via de fiets of het openbaar vervoer bereikt u slechts op een handvol minuten het centrum van Diest. Ook voor het autoverkeer ligt Koeveld ideaal, meerdere uitvalswegen en snelwegen bevinden zich in de nabijheid.

De verschillende woontypes zijn verspreid over verschillende bouwblokken, omringd door een park, het Handelspad, de Meidoornstraat en de Oude Baan.

Auto en fietsparkeerplaatsen zijn voorzien. Parkeren doet u veilig ondergronds. Verschillende liftkernen brengen u naar de ondergrondse parking waar 59 staanplaatsen beschikbaar zijn.

De appartementen en de woningen worden met een doorgedreven respect voor de natuur en een doordacht interieur gebouwd. De afwerking van uw nieuwe thuis is volledig naar uw smaak, logisch, want u kiest uw interieur zelf.
Uw persoonlijke begeleider helpt u bij uw keuzes van het begin tot het einde. Hij denkt voor u aan de kleinste details zodat uw nieuwe thuis voor de volle 100% aan uw wensen voldoet. Indien u wenst kunnen zelfs de woningen aangepast worden naar een passieve woning.

KOEVELD is ideaal gelegen voor iedereen die de troeven van wonen nabij de stad combineert met de rust en de ruimte van een groene omgeving. Deze troeven, in combinatie met de goede ontsluitingsmogelijkheden, zorgen ervoor dat uw investering alleen maar in waarde stijgt.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]