Foto 1/9
Foto 2/9
Foto 3/9
Foto 4/9
Foto 5/9
Foto 6/9
Foto 7/9
Foto 8/9
Foto 9/9

Omschrijving

WINKELRUIMTE van 165m²

Winkelruimte van 165m²

Verkoopprijs winkel : 165.000 € + btw en kosten
(grondwaarde : 33.000 € + 10% registratie - constructiewaarde 132.000 € + 21% btw)


TROEVEN van het woonproject KOEVELD :

KOEVELD is een nieuwe groene woonwijk van 8332m² bestaande uit 15 huizen, 37 appartementen en een buurtwinkel, gelegen net buiten de stadsring van Diest, in Webbekom. Via de fiets of het openbaar vervoer bereikt u slechts op een handvol minuten het centrum van Diest. Ook voor het autoverkeer ligt Koeveld ideaal, meerdere uitvalswegen en snelwegen bevinden zich in de nabijheid.

De verschillende woontypes zijn verspreid over 4 bouwblokken, omringd door een park, het Handelspad, de Meidoornstraat en de Oude Baan.

Langs de Oude Baan en de Meidoornstraat kiest u een appartement met tuintje of terras. De appartementen hebben 1 of 2 slaapkamers. De vrijstaande en half open woningen liggen rond het centrale groene binnenplein en hebben een voortuintjes en 3 slaapkamers, sommige hebben de mogelijkheid een 4de slaapkamer bij te maken op de zolder.

Bijna alle woningen hebben een toegang naar het binnenhof. Zo is dit semipubliek plein het toppunt van gezelligheid en levendigheid. U vindt er een ligweide, petanquebaan, zitbanken en kleine speeltoestellen.

De indeling van uw woning beslist u zelf. De woningen in dit woonproject worden allen opgebouwd vanuit een eenvoudig basisplan, waarbij het aantal dragende wanden in de woning vaak wordt beperkt tot de woning scheidende wanden. Dit laat flexibiliteit van de woningindeling toe. Alle woningen hebben een hedendaags ontwerp, een praktische indeling, een private tuin en een hoog wooncomfort.

Auto en fietsparkeerplaatsen zijn voorzien. Parkeren doet u veilig ondergronds. Verschillende liftkernen brengen u naar de ondergrondse parking waar 59 staanplaatsen beschikbaar zijn. Bovengronds komen daar nog 16 parkeerplaatsen bij.
In de afgesloten fietsenstalling op het binnenplein is er plaats voor 36 fietsen. Rond het gebouw zijn er nog 34 extra fietsplaatsen.

De appartementen en de woningen worden met een doorgedreven respect voor de natuur en een doordacht interieur gebouwd. De afwerking van uw nieuwe thuis is volledig naar uw smaak, logisch, want u kiest uw interieur zelf.
Uw persoonlijke begeleider helpt u bij uw keuzes van het begin tot het einde. Hij denkt voor u aan de kleinste details zodat uw nieuwe thuis voor de volle 100% aan uw wensen voldoet. Indien u wenst kunnen zelfs de woningen aangepast worden naar een passieve woning.

KOEVELD is ideaal gelegen voor iedereen die de troeven van wonen nabij de stad combineert met de rust en de ruimte van een groene omgeving. Deze troeven, in combinatie met de goede ontsluitingsmogelijkheden, zorgen ervoor dat uw investering alleen maar in waarde stijgt.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]