Foto 1/11
Foto 2/11
Foto 3/11
Foto 4/11
Foto 5/11
Foto 6/11
Foto 7/11
Foto 8/11
Foto 9/11
Foto 10/11
Foto 11/11

Omschrijving

Nieuwbouwproject te Diest : 5 BEN-appartementen

In het prachtige stadje Diest wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een nieuw appartementencomplex genaamd Residentie PARKZICHT.
Het project omvat 5 BEN appartementen die voorzien zijn van alle modern comfort.

Het appartementencomplex is gelegen in het hart van Diest, Sint Janstraat 15, met zicht op het Warandepark en op wandelafstand van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, restaurants, sport, ontspanning en openbaar vervoer.

De appartementen zijn uitgevoerd in een modern en tijdloos design en voorzien van vloerverwarming, ventilatiesysteem D, zonnepalen, E peil 20, videofoon.
Elk appartement heeft een ruim terras.

De 5 appartementen zijn verdeel over 3 verdiepen.

1ste Verdiep (rechts)
Appartementen van +/- 80m² :
- inkomhal
- berging
- toilet
- 2 slaapkamers
- woonkamer met open keuken
- ingerichte open keuken
- ruim terras met toegang via de woonkamer

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de bouw van dit appartementencomplex. Er wordt gebruik gemaakt van energiebesparende technieken, zoals zonnepanelen en isolatie, waardoor de energiekosten worden geminimaliseerd.

Het appartementencomplex biedt tevens diverse faciliteiten voor de bewoners, zoals een een fietsenstalling en parkeergelegenheid (5 carports). Daarnaast is er een lift aanwezig zodat het complex toegankelijk is voor iedereen.

Dit nieuwe appartementencomplex met 5 BEN appartementen in Diest is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een moderne en comfortabele woongelegenheid.

De verkoop geschied onder het stelsel van btw (21%).
Tijdelijk is een verlaagd tarief van 6% btw mogelijk onder bepaalde voorwaarden.

VERKOOPPRIJS :
Appartement 299.000 € + btw + kosten
Carport 27.500 € + btw + kosten

Graag staan wij ter uwer beschikking voor verdere informatie en toelichting over de voorwaarden voor de toepassing van de 6% btw.
U kan mij bereiken op 0476/952.716 of dimitri@alvast.be


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]