Nieuwe website

Om onze organisatie nog verder te professionaliseren kozen we voor Skarabee als onze nieuwe ondersteunende partner. Naast geavanceerde beheerssoftware voor de opvolging van ons vastgoedaanbod zorgde dit bedrijf ook voor onze nieuwe website.

Grote nieuwigheid is dat de website van Alvast zogenaamd full responsive is. Of in mensentaal gezegd, de site kun je zowel vanop een gewone PC als vanop een smartphone of een tablet, vlot en snel raadplegen. Steeds meer mensen surfen mobiel en dus vonden we het belangrijk om ook voor hen vlot bereikbaar te zijn.

Meteen kozen we ook voor een Eigenaarslogin. Verkoop of verhuur je via ons dan krijg je voortaan een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Daar kun je je mee aanmelden en het verloop mee volgen, waar en wanneer je maar wil. Je kan zien wanneer en met wie we je pand(en) bezocht hebben, welke publiciteit en mailings we voor jouw pand hebben gedaan, de reacties van kandidaten die binnenkomen en alle andere acties die we voor je pand ondernemen. Ook kan je het verkoopdossier, compleet met de attesten, online raadplegen.

Ben je zelf op zoek naar een nieuwe woonst kun je hier jouw woonwensen kenbaar maken en dan houden we je wekelijks op de hoogte met panden uit ons aanbod die aan jouw criteria voldoen. Makkelijker kan het niet.

Laat ons gerust weten wat je van de nieuwe website vindt. Je feedback is altijd welkom.

19-09-2014

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]