Foto 1/13
Foto 2/13
Foto 3/13
Foto 4/13
Foto 5/13
Foto 6/13
Foto 7/13
Foto 8/13
Foto 9/13
Foto 10/13
Foto 11/13
Foto 12/13
Foto 13/13

Omschrijving

LOFT te koop in het centrum van Diest

Het ABDISKWARTIER : Inspirerend vastgoed in het centrum van Diest.

LOFT van +/- 160m² te koop in het centrum van Diest, Mariëndaalstraat 42

Het voormalig abdisgebouw van het Mariëndaalklooster werd in de tweede helft van de 17de eeuw opgetrokken. Het bijgebouw links werd in de tweede helft van de 18de eeuw geconstrueerd, waardoor het abdiskwartier z'n huidige L-vorm kreeg.

In 2008 werd het pand door de huidige eigenaar volledig gerenoveerd en omgetoverd tot de huidige bestemming: 4 prachtige en luxueuze wooneenheden. Elk met een andere indeling, elk op zich voorzien van het modernste comfort. En dit alles omgeven door een prachtige tuin, een eigen stukje natuur in het centrum van Diest.

De grootse troeven van het Abdiskwartier:
Zuidgeoriënteerd, op 5 minuten wandelafstand van het centrum van Diest.
Voorzien van hedendaags modern comfort zoals vloerverwarming, alarmsysteem en ventilatie.
In elke woning is een artisanaal verwerkte troffelvloer aanwezig, alsook een gashaard.
De private parking is afgesloten d.m.v. een automatische poort en in de perfect onderhouden gemeenschappelijke tuin bevinden zich een fietsenberging én private bergruimte per wooneenheid.

De LOFT bevindt zich op de 2de verdieping van het hoofdgebouw, is werkelijk uniek te noemen.
In het dakgedeelte werd er gekozen om alles open te trekken waardoor er een ongelooflijk gevoel van ruimte ontstaat. Authentieke elementen gecombineerd met smaakvol hedendaags comfort, een plezier om te wonen.
De loft is voorzien van een ruime open keuken - voorzien van alle modern comfort - met een grote raampartij naar het terras, woonkamer met gashaard, berging, toilet, badkamer en open slaapruimte. Gelijkvloers berging, fietsenstalling en een privé tuin van 1a 48ca aan de achterkant van het gebouw.

EPC : 162
Condensatieketel
Vloerverwarming

De loft is verhuurd.

Mogelijkheid tot aankoop van kelderberging en staanplaats.

Verkoopprijs : alle prijzen zijn exclusief registratie en kosten
Loft : 599.000 €
Kelderberging : vanaf 6.500 €
Staanplaats : vanaf 26.000 €

U kan mij bereiken op 0476/952.716 voor verdere toelichting en het plannen van een bezoek aan dit unieke pand.U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]